Lieve Jij,

Fijn dat je hier bent! Graag wil ik jullie mooie festival deelnemers een cadeautje geven. Van iedereen die zich inschrijft op mijn mailinglijst zal ik random 7 mensen uitkiezen om een human design profiel voor te maken. Die stuur ik een pdf op met nuttige informatie over hun profiel, wat het allemaal betekend en wat ze ervan kunnen leren.

Wat is Human Design?
Human design is een combinatie van astrologie, de I-ching, kaballah en de chakra’s en is in 10 intense dagen geopenbaard aan Ra Uru Hu.

Het is een blauwdruk van jou authentieke zelf. Een kaart van je krachten en zwaktes en zo kan het jou helpen bij jou route naar succes. Er is ontzettend veel informatie te vinden in een zogenaamde BodyGraph of LichaamsGrafiek. Maar dat is voor een beginner niet altijd makkelijk te lezen. Hier kan je zelf gratis een bodygraph aanmaken.

Artistieke impressie van een BodyGraph

Krijg een gratis profiel van mij!
Zo’n BodyGraph is allemaal wel leuk en aardig, maar ook een beetje overweldigend als je er niet zoveel over weet. Daarom bied ik aan om 7 random mensen uit te kiezen om een profiel voor te schrijven. Dat houd ik dat ik jou BodyGraph op zoek en bekijk, en een pdf voor je schrijf over de belangrijkste punten die ik zie in jou design. Inclusief tips over wat je ermee kunt en wat je ervan kan leren.

Het is gratis, dus wat heb je te verliezen?!

Wat als ik mijn geboortetijd niet weet?
Je kunt nog steeds mee loten! Als je ongeveer weet wanneer het was (ochtend, middag, avond) zet dat er dan bij. Als je dat ook niet weet dan gebruik ik 12 uur in de middag en kijk ik even hoe erg je design veranderd over de dag heen. Afhankelijk daarvan word het profiel misschien iets minder specifiek.